tirsdag den 11. december 2007

I Santiago

Igaar kom jeg til Santiago, hvor jeg idag har faaet koebt mig et chilensk sim kort.. Mit nummer er: 0056 95165153.
Imorgen koerer jeg med gruppen til Pucon. En tur der starter i lastbilen kl 5 om morgenen. Det bliver helt sikkert en rigtig god tur. Men nu skal vi ud at spise, saa jeg maa smutte...

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Sofie ! Kan du have en rigtig god og oplevelsesrig ferie. Det bliver helt sikkert en fantastisk tur du skal på. Her i DK er det bare koldt og råt. så nyd det der hvor du er. Jeg vil ønske dig et rigtigt godt nytår og...nåh ja !
en god jul, hvis i kommer så vidt.
Kærlig Hilsen Bent B.

Anonym sagde ...

Hej Sofie - Tak for julekortet! Det nåede frem 3. juledag, så det var ret godt ramt. Jeg kan ikke lade være med at få et lille smil på læben når jeg ser på kortet - det er godtnok meget originalt med det der fine stof-nisselandskab :)
Jeg har prøvet at ringe til dig nogle gange her i løbet af ugen, men der er noget i vejen med enten forbindelsen eller din telefon.
Du må nyde din ret anderledes nytarsaften og alt det andet du kommer til at opleve på din vej, indtil vi snakkes ved næste gang.
Jeg flytter jo ind på kollegiet i Århus d. 2. januar, så jeg har nok også en del nyt at fortælle om til den tid...
Lige nu går jeg og pakker tingene fra mit værelse ned i flyttekasser, og da jeg stødte på den guava-dåse med stearinlys jeg fik af dig, kunne jeg ikke lade være med at tænde lys i den. Hvor minder den mig bare helt ekstremt meget om dig og alle de tossede ting vi har lavet sammen ;)
Store varme knus fra Lise